Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!

Ingyenes ph riport
+ 2000 Ft értékű kupon

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Super Admin által. | Posztolva ide: Lúgosítás,Savasság-betegség KAPCSOLAT | Nincs még hozzászólás. | 1321 megtekintés a cikken

Allergiával gyakran találkozunk ebben a szép új – iparosított - világban (Neked is van?) de ettől még nem normális. Csak mert valami gyakran előfordul, még nem kell elfogadnunk szükségszerűségét!


Mire gondolunk mikor azt halljuk: allergia?

Orrdugulás, piros szemek, tüsszögés, igaz? Még rá is kérdezünk, hogy „Te most pollenre, parlagfűre, vagy macskaszőrre vagy érzékeny?Csakhogy ez ma már nem annyira egyszerű, gyorsan változnak életünk körülményei és az allergiás trendek is.

 

 

 

Egyre többen szenvednek allergiás tünetektől valamilyen kemikália, additív anyag, vagy étel hatására.

Már biztosan tudod, hogy a krónikusan elsavasodott emberi test káros baktériumok és gombák tenyésztelepe. Miért? Többek között, mert az elsavasodás kéz a kézben jár az alacsony oxigéntartalommal, amit a kórokozók nagyon kedvelnek és gyorsan szaporodnak segítségével.

Persze vannak hasznos baktériumok is, de többségük toxikus, és az általuk a szervezetbe bocsájtott melléktermék is az. Folyamatosan dolgoztatják, stresszelik az immunrendszert, és ha nem teszünk ellene, ki is merítik.


Ebben az állapotban a szervezet ultra-érzékennyé válik a kemikáliákra, pollenre, különböző ételekre, idegen anyagokra, válaszreakciója pedig az előbb felsorolt, nátha-szerű tünetek. Tested erőfeszítései (a tünetek!), melyekkel megpróbál a savas melléktermékektől megszabadulni a legjobb esetben is kellemetlen közérzetet okoznak, rosszabb esetben pedig életveszélyesek lehetnek.

 

 

Alex Guerrero és Michelle Cook is több írásban beszámol, hogyan csökkentek az allergén tünetek méregtelenítés és lúgosítás hatására. Mindkét alternatív gyógyító szerint sok allergén reakció meg sem történne, ha a szervezet nem lenne irritált már az idegen anyag megjelenése előtt. A felesleges savak és az általuk okozott gyulladás-szerű állapot azonban túlhajszolja a testet, mely így könnyedén produkál kellemetlen reakciókat.

 

Sokaknak ez a realitás. Van jobb megoldás...Az allergén reakciók - és immunrendszerünk más „válaszai” - nagymennyiségű savas mellékterméket eredményeznek. 

Ez „rátesz” egy lapáttal a problémára, hisz az ultra-érzékenység egyik lehetséges oka pont a krónikus, enyhe túlsavasodás. 

Minden allergiában szenvedőnek -minél hamarabb- meg kell szabadulnia a sav-igától, és méregteleníteni! 

Ezáltal csökkentheti szervezete érzékenységét az idegen anyagokra, és az immunrendszert érő stresszt is.

 

 

Források: Alex Guerrero "In Balance for Life"

Michelle Schaffro Cook "The Ultimate PH Solution"

Kapcsolódó termékek

Amit az orvosod Soha nem mondana el neked!
Kattints ide az ingyenes pH riportért!
ph_book
+ Ajándék
+ 2000 Ft értékű kupon
gift_book
Sav-bázis ételtáblázat +25 ízletes lúgosító recept!