Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!

Ingyenes ph riport
+ 2000 Ft értékű kupon

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Super Admin által. | Posztolva ide: Miben segíthetünk? | Nincs még hozzászólás. | 1500 megtekintés a cikken

"..megettem a mai avokadóm... és holnapra halasztottam az injekcióm!"

 • A Diabétesz és a szervezet elsavasodásának kapcsolata
 • Azonnal használható lúgosító praktikák

Mielőtt még elkezdeni a szemét forgatni... az avokadó nem egy mágikus gyümölcs, amely szempillantás alatt megoldja a diabéteszesek problémáit! Az avokadó egy a néhány lúgosító gyümölcsből, mely segíti szervezetünk sav-bázis egyensúlyának stabilitását. Mindját kiderül, miért fontos ez egy diabéteszben szenvedőnek...

Alex Guerrero alternatív orvos, a tradicionális kínai medicinamestere szerint szervezet elsavasodása közvetlen kapcsolatban áll a felnőttkori cukorbetegség kialakulásával. (forrás: "In Balance for Life")

A cukorbetegségen belül az u.n. II. típus (felnőttkori) az elterjedtebb. Jellemzője, hogy a hasnyálmirigy nem termel elegendő inzulint, és/ vagy a sejtek maguk is rezisztenssé, azaz ellenállóvá válhatnak az inzulinnal szemben. A II. típusú cukorbetegség azokban az országokban domináns, melyekben az a feldolgozott, magas fehérjetartalmú (röviden: savasító) ételek fogyasztása túlsúlyba került.Különösen jellemző ez Magyarországra.

A hasnyálmirigy termelte inzulin feladata a vércukorszint csökkentése: arra készteti sejtjeinket, hogy glükózt "fogadjanak be", így csökken a vérben lévő cukor mennyisége. Egy nagyobb szénhidrát-tartalmú étkezés után az izulin szinte „dől a vérünkbe”, hogy minél előbb visszaállítsa a normális szintet.

Mikor szervezetünk savas melléktermékekkel szennyezett, a bennünk élősködő gombák, baktériumok, penész túlszaporodása gyengíti a hasnyálmirigy funkcióját, ezáltal a cukor feldolgozásának képességét.

Elsavasodott környezetben könnyen előfordul, hogy maguk a sejtek ellenállnak az inzulinnak (rezisztancia). Nem vesznek fel elegendő mennyiségű cukrot, ezáltal a vércukorszint nem csökken a kívánt mértékben. A szervezet ekkor arra kényszerül, hogy nagyobb mennyiségben állítsa elő a hormont.

A hasnyálmirigy ekkor hatalmas feladatnak néz elébe. Egyre több inzulint kell termelnie ugyanannak a hatásnak az eléréséhez, ez pedig „stresszeli”, túlterheli az inzulint előállító sejteket!

Ha engedjük, hog túlsavasodjunk, még egy egészségesnek mondható szervezetben is kárt szenvedhet a hasnyálmirigy vérellátása. A mikroerek keringését fehérje szennyeződések gátolhatják. A mirigy sejtjeinek csökkenő tápanyagellátása elősegíti a II. típusú cukorbetegséghez vezető ördögi kör kialakulását.

Mitől savasodhat el egy egészséges test?

 1. Feldolgozott, mesterséges élelmiszerektől. (étrendünk 60-70%-a ilyen)
 2. A bennünk élő káros baktériumok és gombák melléktermékeitől.
 3. Ásványi anyag hiánytól.
 4. Stresszes, mozgás-szegény életmódtól.

Ha kíváncsi...

... hogyan lehet visszahozni a szakadék széléről az elsavasodott szervezetét,

... hogyan csinálhat "Betegségmágnes" szervezetéből "Betegségelhárító" szervezetet

... hogyan lehet olyan fitt, amilyen már régen nem volt, 
... hogyan érheti el méregtelenítéssel, hogy tovább bírja a munkát, a tanulást vagy bármit, amit imád csinálni;

Akkor mindenképp iratkozzon fel erre a 2 INGYENES e-bookra!!!

„Megdöbbentő pH Riport” és a Savasító-lúgosító élelmiszer-lista.

A lúgosító terápiák és alkáli víz segíthetnek e „tömítések” feloldásában és a hasnyálmirigy funkciójának visszaállításában.

Robert O. Young biokémikus 6 hónapos kontrollált kísérletnek vetett alá I. és II. típusú cukorbetegeket. A 6 hónap alatt nemcsak lúgosító étrenden éltek, de többet mozogtak és lúgosító táplálék-kiegészítőket is fogyasztottak. Az eredményesség elképesztő volt, minden egyes esetben szükségessé vált az inzulin adagok csökkentése. A páciensek fogytak (átlagosan 14,5 kg-ot 12 hét alatt), csökkent a vérnyomásuk és koleszterinszintjük is.

Ami segíthet:

 • MegaGreen +MSM®
 • Korall Kalcium®
 • Esszenciális csomag
 • Nagy mennyiségű nyers zöldség
 • Stevia, vagy xillit (természetes édesítők)használata cukor helyett
 • E vitamin, 400-800 nemzetközi egység naponta
 • Chromium Picolinate (segíti a sejtek cukorfelvételét) 400-600 mikrogramm naponta

Kapcsolódó termékek

Amit az orvosod Soha nem mondana el neked!
Kattints ide az ingyenes pH riportért!
ph_book
+ Ajándék
+ 2000 Ft értékű kupon
gift_book
Sav-bázis ételtáblázat +25 ízletes lúgosító recept!