Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!

Ingyenes ph riport
+ 2000 Ft értékű kupon

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Super Admin által. | Posztolva ide: Miben segíthetünk? | Nincs még hozzászólás. | 1684 megtekintés a cikken

Nehéz elkezdeni és lerövidíteni azt a tömérdek információt, ami a téma kapcsán felvetődik...

Kezdjük talán ezzel:

Az ideális testsúly elérése nem azzal kezdődik, hogy mennyi kalóriát, zsírt vagy szénhidrátot pakol valaki a kosarába.

Tudod a választ ezekre a kérdésekre?

- Ha tényleg szuperfejlett orvostudományunk, és bálákban költjük rá a pénzt, hogy lehet ennyi beteg ember?

- A mindenhonnan ömlő fitness- és táplálkozási tanácsok ellenére hogy létezhet ennyi túlsúlyos ember?

Csak üsd be a diéta szót a google keresőbe és nézd meg hány millió találatot kapsz?

Nyilvánvaló, hogy amivel „etetnek” minket NEM MŰKÖDIK! 

Ideje megérteni, hogy működik testünk, és hogy kezeli a táplálékot, amit adunk neki. Nincs azonnali kényelmes megoldás, ezt felejtsd el, kérlek.

Tested nem 5 perc alatt, de nem is 2 hét alatt jutott el mostani állapotába... hogy is feltételezheti bárki is, hogy 5 perc vagy 2 hét alatt helyreállítható a rend.

Szóval miért vagyunk egyre kövérebbek és betegebbek?

Mert a hiányzó alaplépésről senki nem beszél. Ez pedig az, hogy mennyi a természettől oly távoli, esavformáló élelmiszerrel terhelem testem.

Mi köze a savaknak az elhízáshoz?

„Csupán” annyi, hogy neki köszönhetjük a kezdetben kisebb, majd nagyobb zsírpárnákat a testükön. Testünk ugyanis egyre savasabb lesz a sok feldolgozott, savformáló élelmiszertől, amit szervezetünk zsírral próbál meg semlegesíteni. Így aztán összeáll a következő láncreakció…

cukor > sav > háj

üdítők > cukor/édesítőszer > sav > háj

fehérliszt termékek > cukor > sav > háj

és így tovább...

Az „alacsony szénhidrát, magas fehérje" diéták rövid ideig működőképesek. A hirtelen lecsökkentett szénhidrát miatt az izmok elveszítik víztartalmuk nagy részét, szinte napok alatt. Ez távozik szervezetünkből azonnali súlyveszteséget okozva. Magyarul nem zsírt égetünk, hanem vizet vesztünk

Csakhogy: a szénhidrát helyett fogyasztott fehérjék savasítanak. Így lassan, de biztosan savakkal pácoljuk testünk minden szövetét. A diéta hatása lassan elmúlik, a savasodás viszont velünk marad. Ettől aztán testünk baktériumok és gombák táptalaja lesz, az ellenállóképességünk elképesztő mód lecsökken, és mindenféle betegség ütheti fel a fejét testünkben.

Nem vagyok jós, hogy előre tudjam, kinél mikor húzza meg a „genetikai ravaszt" a túlsavasodás. Mikor jönnek elő azok genetikai "bombák", melyeket a felhalmozódó toxikus savak szintje „élesített be".

Abban viszont biztos vagyok, hogy jóval többet fizetünk a diétás termékekért, könyvekért, programokért, mint kellene, néhányan életükkel is.

Aki komolyan gondolja a fogyást, az lúgosít (is)! 

Ha túlságosan savas vagy, szervezeted zsírt tart vissza, mert ezzel valamelyest védeni tudja magát a toxikus savakkal szemben. Amíg nem korrigálod sav-bázis egyensúlyod, ne is álmodj róla, hogy levékonyodsz! 

Ha nem hagyod abba szénsavas üdítők fogyasztását (a light-ot is), az alkohol, kávé, bor, gyümölcslevek ivását, a tészta, fehér kenyér vagy gyorsétel szokásaid, végig szembeszélben menetelsz majd. 

A túl sok fehérjétől fáradtnak, lassúnak érezheted magad. Ha pisiléskor habzik vizeleted, az intő jel lehet a fehérje túlfogyasztásra. 

Mi is nagyon jól tudjuk, hogy ezen "szabályok" betartása a rohanósabb hétköznapokban és a feldolgozott, tápanyagtartalom nélküli ételek világában nem mindig ilyen egyszerű. Arról nem is beszélve, hogy mire látszata lenne az életmódváltásnak, legtöbben már rég feladtuk.

Ezért jelenthetnek nagy segítséget mindennapjainkban a táplálékkiegészítők.

Ahogy a nevükben is benne van, ezek az étrend-kiegészítők (feltéve, ha természetes bio termékekről, és nem mesterséges gyógyszertári kemikáliákról beszélünk) segítenek támaszt nyújtani, bevinni a szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat, enzimeket, zöldségeket szervezetünkbe, azokat, amik a táplálkozásunkkal nem kerültek be kellő mennyiségben.

Kapcsolódó termékek

Trimaxin
6.690 Ft
0 Ft
Anti-Candida Csomag
Notice: Undefined variable: text_sale in /home/megagreen/public_html/catalog/view/theme/VARNA/template/blog/post.tpl on line 141 -14.6%
16.360 Ft 13.970 Ft
Notice: Undefined variable: text_limited in /home/megagreen/public_html/catalog/view/theme/VARNA/template/blog/post.tpl on line 154
Livachol
5.190 Ft
Candida X
5.390 Ft
Amit az orvosod Soha nem mondana el neked!
Kattints ide az ingyenes pH riportért!
ph_book
+ Ajándék
+ 2000 Ft értékű kupon
gift_book
Sav-bázis ételtáblázat +25 ízletes lúgosító recept!