Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!

GYIK

 K: Kinek készült a MegaGreen+ MSM?

V: A MegaGreen+ MSM azoknak készül, akik komolyan veszik a méregtelenítést, és minél előbb meg akarnak szabadulni a szervezetüket terhelő savaktól. A "Mega" használatával könnyedén, és biztonságosan növelheted a lúgosító elemek mennyiségét szervezetedben.

 

K: Milyen hatóanyagokkal dolgozik a MegaGreen+ MSM?

V: Hatóanyagai a gyógyszereknek vannak. A MegaGreen szuperkoncentrált zöldtáplálék, mely az étrendből már régen kimaradt növényi elemeket pótolja. A trükk a fagyasztva szárítás –mely megőrzi az összetevők eredeti potenciálját (hatóerejét) és a vetésforgó alkalmazása, hogy a növények valóban tartalmazzák a vitaminokat és ásványokat.

 

MegaGreen+  MSM tisztító, méregtelenítő herbáriákat, és szöveti sókat is tartalmaz. Mivel abszolút növényi eredetű, használata lúgosítja az emberi szervezetet, miközben segít a toxikus mérgek eltávolításában.

 

Kérdés: Tudok-e fogyni a MegaGreen+ MSM használatával?

Válasz: Mivel a "mérgek" elraktározásának egyik helye az emberi zsír, a méregtelenítő hatás miatt a készítmény serkentheti a zsírleadást, miközben szinte „átmossa” a méregtelenítő szerveket. A zsírmennyiség csökkentése nem közvetlenül a készítmény célja, inkább amolyan kellemes mellékhatás. Használóink többsége jelzett bizonyos mértékű súlyvesztést diétázás nélkül. Ahogy szervezet lúgosabbá válik, kevesebb zsírt tart vissza a savak semlegesítéséhez és az étvágy is csökkenhet. A készítmény esszenciális vitamin és ásványi-anyag tartalma miatt ideális a böjtdiéták alatt is.

 

K: Mikor kell bevennem a MegaGreen+ MSM-et?

V: Legjobb már ébredés után elkezdeni a szedését. Fogyasztása ideális étkezések során, mert különlegesen magas enzimtartalmával segíti az emésztést, de étkezések között, néha akár "helyett" is megállja a helyét.

 

K: Milyen gyakran kell szednem a MegaGreen+ MSM-et?

V: Mint az útmutató rendelkezik: naponta kétszer, alkalmanként három kapszula. Ha a port választottad akkor eleve sok vízzel kell keverni, de a kapszulával is az átlagosnál több vizet szükséges fogyasztani. Ha méregtelenítési tüneteket észlelszt –például enyhe fejfájás, vagy gyomorfájás - vedd vissza adagját alkalmanként 1-2 kapszulára, majd fokozatosan érd el a teljes dózist!

 

K: Érzékeny vagyok a búzára és az abból készült termékekre. Szedhetem a MegaGreen+ MSM-et?

V: A búza- és lisztérzékenység általános oka a glutén. A MegaGreen+ MSM teljesen glutén-mentes, ezért az ebből adódó allergén reakciók kizárhatóak.

 

K: Milyen méregtelenítési tünetek léphetnek fel?

V: A MegaGreen+ MSM enzimaktív, emésztésre azonnal kész termék, így a "régóta" elsavasodott használók akár már az első napon érezhetik méreg- és savhajtó hatását. Bármilyen méregtelenítő kúra esetén felléphetnek ezek a rövid ideig tartó tünetek, ahogy a szervezet tisztulni kezd. Például:

- fejfájás

- gyakori vizelés

- fáradtság

- érzékenyebb reakció olyan stimulánsokra, mint pl. a kávé

- orrfolyás

- enyhe megfázásos tünetek

Fontos kihangsúlyozni, hogy a tünetek csupán átmenetiek, csak a test "átállása", tisztulása során jelentkezhetnek, utána már nem. Ha több-kevesebb méregtelenítő tünetet tapasztalsz, csökkentsd a napi dózist és fokozatosan érd el az előírt mennyiséget. (A méregtelenítő tünetek maximálisan 4-7 napig jelentkezhetnek.)

 

K: Milyen hosszú ideig tart, míg a MegaGreen+ MSM „hatni” kezd, vagy amíg tapasztalhatok valamilyen változást?

V: A készítmény azonnal növeli a lúgosító elemek mennyiségét, hogy ez milyen hamar érezhető, az saját állapotodtól, genetikádtól függ. Sokan már 2 hét alatt éreznek változásokat. Állapotodtól függően a következő pozitív hatásokat tapasztalhatod 2-4 hét elteltével:

- több energia, kevesebb "holtpont" a mindennapokban

- tisztább gondolkodás

- a bőr állapotának javulása

- kisebb étvágy, kevesebb éhségroham

- gyorsabb anyagcsere

 

A MegaGreen készítmények kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, ezért ne várj olyan durva és azonnali hatást, mint pl. gyógyszerek esetében! Természetes, zöld táplálékról van szó. A hatás azonban az idő elteltével folyamatosan erősödik. Ha valaki évtizedekig rombolta szervezetét helytelen táplálkozással, akkor szintén időt kell biztosítania a test számára, hogy az eredeti, optimális egyensúly visszaállhasson. Türelem!

 

K: Terhesen is szedhetem a MegaGreen MSM-et?

V: Terhes vagy szoptató nők mindig konzultáljanak orvosukkal, bármilyen készítmény szeretnének szedni! A nem ideális egyensúly is EGYENSÚLY. Mikor a szervezetet új, kedvezőbb állapot felé irányítjuk, a régi egyensúly óhatatlanul is borulni fog, hogy a kedvezőbb kialakulhasson. Eddig még semmiféle probléma nem adódott, csupán azt szeretnénk, hogy ha várandós állapotban kívánod elkezdeni készítményeink fogyasztását, mindenképp konzultálj orvosoddal. Ezt bármely táplálék-kiegészítő szedésének megkezdése előtt ajánljuk! Mutasd meg neki az összetevők listáját!

 

K: Szedheti-e a MegaGreen+ MSM-et gyermekem?

V: Javasoljuk, hogy konzultálj gyermekeid orvosával, mielőtt bármilyen táplálék-kiegészítőt szándékozol bevezetni étrendjükbe.

 

K: Adhatok a MegaGreen+ MSM-ből háziállatomnak (kutya, macska)?

V: Bár klinikai kutatásokat nem folytattunk a háziállatokra vonatkozóan, az eddigi tapasztalatok és visszajelzések igen pozitívak.

 

K: Ütközhet-e felírt gyógyszereimmel a MegaGreen+ MSM?

V: Gyógyszereiddel akár egy kiadós étel is reagálhat. Ha táplálék-kiegészítőt kívánsz "bevezetni", mindig jó ötlet megkérdezni azt az orvost, aki a gyógyszereid receptjeit felírta. Ne felejtsd, hogy mellékhatásai a gyógyszereknek, kemikáliáknak vannak, nem a természetes zöldtápláléknak! 

 

K: Milyen a MegaGreen+ MSM összetevőinek minősége?

V: A MegaGreen+ MSM-et csak a kapható legtisztább összetevőkből mixeljük. A növényi összetevőket azonnal feldolgozzuk, így megakadályozzuk a gombák és mérgeik megtelepedését.

 

K: Organikusak (bio) ezek az összetevők?

V: Minden összetevőt növényvédő szerek felhasználása nélkül, vetésforgóval termesztettek, és semmilyen kemikáliát, vegyi anyagot nem adtak hozzá feldolgozás során sem. A termék 100%-ban organikus (bio).

 

K: Meddig tartható el a MegaGreen+ MSM?

V: Kibontás nélkül gyártástól 2 évig, mert az összetevőket fagyasztva szárították, hogy enzim-aktivitásukat megőrizzék. Kibontás után tartsd száraz, hűvös helyen és 45-60 napon belül használd fel!

Ki is Alex Guerrero?
 
MegaGreen +MSM összetevő lista
 
A Megagreen MSM tisztító, detoxifikáló herbáriái

(forrás: Alex Guerrero herbarologus "In Balace for Life",

Michelle Schoffro Cook "The 4 Week Detox Diet"

www.wikipedia.com)

Mik azok a zöld táplálék-kiegészítők?A zöld táplálék-kiegészítők,
            ...vagy zöld italok egy viszonylag új generációja a tápanyagok pótlását célzó készítményeknek, nagyon magas vitamin, enzim és ásványi só tartalommal, amely ráadásul biológiailag teljesen felismerhető és hasznosítható a szervezet számára.

 

Keverd a zöld port tiszta, szénsavmentes ásványvízbe és már készen is van! Az íz kedvéért még frissen facsart dzsúszt is keverhetsz a mixhez. Ha nem szeretsz „pancsolni”, a kapszulás változat is megfelel.

 

Jelenleg is többféle zöld táplálék-kiegészítő kapható a piacon, melyek között vannak egyféle hatóanyagot tartalmazók is –alga, zöldárpa, aloe vera, búzafű.
Bár elfogadhatóak, de mégis a sokféle növényből készült mixeket preferálom, melyek megfelelő mennyiségben tartalmaznak:

 

·         füveket

·         csírákat

·         zöld és más színű zöldségeket (zöldsaláta, káposzta, répa, zeller, cékla)

·         herbáriákat (petrezselyem, fokhagyma, ginger), amelyek a termék energia-felszabadító hatását fokozzák.

 


ImageA multi-mix mellett még MSM-et is tartalmazó készítmények a legjobbak, mert az MSM átjárhatóbbá teszi a sejtfalakat, így fokozza az összetevők hatását.

 

hiánypótlás mellett a zöld kiegészítők lúgosító hatása segít a krónikus túlsavasodás (acidiosis) elleni küzdelemben.


Hihetetlenül hatékonyak, egy pohárnyi akár 4-5 salátástálnak megfelelő vitamint, enzimet és ásványt is tartalmazhat! Az tartalom szinte „elő-emésztett” formában van, így a szervezet késedelem nélkül harcba tudja állítani a helyes sav-bázis egyensúly kialakításának érdekében.

 

A zöld italok nagymennyiségű klorofillt is tartalmaznak, amely felépítésében nagyon hasonlít a hemoglobin (vörösvérsejt) molekuláris szerkezetéhez. Ennek eredményeként a klorofill pozitív hatással bír a sejtszintű regenerációra, de emellett

 

·         hatékonyan segíti az immunrendszert

·         tisztít, detoxifikál,

·         a vörösvérsejtek számának növelésével fokozza az oxigén-ellátottságot.

 


A legnagyobb koncentrációban a zöldárpa és a búzafű tartalmaz klorofillt, ezért feltétlenül győződjön meg róla, hogy zöld táplálék-kiegészítője tartalmazza e két növényt.

 

A szervezetedre nagyon jó hatással van, ha magas-potenciálú zöld itallal kezdi napját, és ezt még fokozhatod, ha nap folyamán az elfogyasztott vízbe, dzsúszba is zöld port keversz, vagy a kapszulákat használod. Rendszeresen javaslom azoknak a klienseimnek, akiknek extra segítség szükséges, hogy a túlsavasodott állapotból azonnal el tudjanak mozdulni. Ők néhány héten belül erősen „érzik” a szer hatását, persze ha az étrendjükön is hajlandóak változtatni.

 

Dr. Alex Guerrero

Mi az kémhatás (PH)?


A PH a hidrogén ionok relatív koncentrációjára utal egy adott oldatban, ilyen lehet a vér, a vizelet, vagy a nyál. A terminológust egy svéd biokémikus –Soren Peter Lauritz Sorensen- determinálta 1909-ben. Egészségügyi szempontból a PH a test folyadékainak savas-bázikus arányát jelenti. Amikor ez az érték eltér az optimálistól, degenerációs folyamatok indulnak meg.

 

A PH-t 1-14-es skálán mérik, ahol a 7-es érték jelenti a semleges kémhatást (ilyen a víz), míg, 0-7-ig a savas környezetet (szénsavas üdítök, stb.), 7-14 pedig a lúgos viszonyokat találunk (pl. zöld növények) (bázikus, alkáli).

A test akkor működik rendesen, ha a vér PH-ja enyhén lúgos, a pontos érték 7.365.

 

Amikor a vér kémhatása tartósan alacsonyabb ennél az értéknél (savasabb a kelleténél), exponenciálisan megnő a betegségek kockázata. Ez azért történik, mert optimálisnál savasabb vér kevesebb oxigént szállít, és táptalajt teremt a baktériumok és gombák számára, melyek savasabb környezetben gyorsabban szaporodnak.

A szervezet hosszabb-rövidebb ideig képes tolerálni a savasabb belső környezet viszonyait, de előbb-utóbb még a legerősebb genetikájú egyéneknél is krónikus betegségek alakulhatnak ki. Az, hogy ez milyen jellegű lesz, már az adott egyén genetikája határozza meg.

 

Megjegyzés: az "elsavasodott" ember valójában még nem savas, a PH-ja 7 fölötti! Csupán savasabb a "kelleténél". Mennyivel? A vér PH-ja csak tizedeket változhat a 7.365 -ös értékről bármely irányba, és máris komoly bajban vagyunk! Amikor savas élelmiszereket fogyasztunk állandó stressz alatt tartjuk testünket, mely minden eszközzel küzd, hogy fenntartsa belső környezetünk enyhe lúgos jellegét. Meg szeretnéd tapasztalni milyen az, mikor szervezeted nem a túléléséért küzd?

 

-Méregteleníts!

-Lásd el sejtjeid táplálékkal és oxigénnel!

-Lúgosíts zöld táplálék-kiegészítőkkel! 

Mi az a kolloid technológia?

Hogy miért kell egy táplálék-kiegészítőnek könnyedén felvenni a kolloid-formát?

Mert az emberi test önmagában is kolloid!

Ez azt jelenti, hogy a szervezet építőelemei -a sejtek- szabadon áramló, elektronikusan töltött folyadékban "úsznak". A test a felszívódást megelőzően kolloid állapotba juttatja táplálékát, hiszen az csak így hasznosítható számára.

A „gyárban készült” táplálék-kiegészítők hasznosítása, lebontása ily módon elég nehézkes, nem is beszélve a préselt tablettákról. A MegaGreen termékek folyadékkal érintkezve azonban nagyon gyorsan szétesnek sokmilliárd elektronikusan töltött elemi részecskére, ezáltal hasznosíthatóságuk optimális. Ez 5-20 –szor gyorsabb és hatékonyabb felszívódást garantál, mint bármely más táplálék-kiegészítő a piacon.

Miért zöld a "MegaZöld"?


A zöld élelmiszerek a bolygó legnagyobb tápértékű, ugyanakkor legkisebb kalória- és cukortartalmú tápanyagai.

A zöld szín a klorofill jelenlétéből fakad. Kémiai szempontból a klorofill felépítése hasonlít az emberi vörösvértestre, mely az oxigént szállítja szervezetünkben. Ezt a tényt egy német kémikus, Dr. Richard Willstatter fedezte fel 1913-ban. A vörösvértest szén-t, hidrogént, oxigént és nitrogént tartalmaz egy vas atom köré rendeződve, ezért oly fontos ásvány számunkra a vas.

klorofill ugyanezeket az elemeket tartalmazza egy magnézium atom körül. A klorofillcsökkenti a DNS-hez tapadó karcinogének (rákokozó anyagok) számát a májban és más szervekben, de emellett hatékonyan segíti az immunrendszert, tisztít, detoxifikál, és a vörösvérsejtek számának növelésével fokozza az oxigén-ellátottságot.

Az elsavasodott szervezet gyakran von ki a csontokból kalciumot, hogy azt a savak semlegesítésére használja. A kalcium azonban gyakran apró, kalcium-oxalát kövekké áll össze, melyeket a klorofill képes lebontani, hogy az extra kalcium szabadon távozhasson a szervezetből. A klorofill két legjobb forrása a búzafű és a zöldárpa, mindkettőből elég jelentős mennyiséget tartalmaz a MegaGreen vezető terméke: aMegaGreen+ MSM.

Mit jelent az MSM?


Methyl Sulfonyl Methane, röviden MSM, a szervezet 25%-ában megtalálható és az élővilág harmadik leggyakrabban előforduló vegyülete. Működése "szupravezetőére" hasonlít: könnyebben átjárhatóvá tesz a sejtfalat, ezáltal hatása gyulladáscsökkentő, hiszen a felgyülemlett salakanyagok könnyebben távoznak a sejtből. A MegaGreen táplálék-kiegészítőiben "katalizátorként" működik, a sejtfalak meglágyításával segíti elő a tápanyag-felszívódást.

 

Amikor bemész egy narancsligetbe, és érezni kezded a narancs átható illatát, emlékezz: az MSM az, ami miatt ez egyáltalán lehetséges. Sajnos azonban könnyen bomló anyagról van szó: Ugyanez a gyümölcs a hűtőben szinte percek alatt elveszíti finom illatát...

 

Kutatások bizonyították, hogy az öregedés során koncentrációja csökken a szervezetben, ami arra enged következtetni, hogy MSM szedésével javíthatóak az olyan szindrómák, mint a fáradékonyság és az ellenálló-képesség csökkenése. Vegytiszta formájában színtelen, szagtalan íztelen anyag. Sok orvos szerint az emberi étrend kötelező elemei közé tartozik.

 

Bár az MSM-hez viszonylag könnyen hozzá lehet jutni –friss gyümölcsök, zöldségek, hús, tej és tengeri ételek fogyasztásával- mégis sokan szenvednek hiányától. Az MSM könnyen bomló vegyület, az általános étrend azonban nagymértékben támaszkodik a feldolgozott ételekre, ezért a túlnyomó többség nem fogyaszt elegendő mennyiséget. Még ha friss is a táplálék, a modern mezőgazdasági módszerek miatt nem feltétlenül elégséges MSM tartalma.

 

Tudnivaló, hogy az MSM mennyisége az emberi szervezetben a korral csökken, ami növeli a szöveti, szervi panaszok károsodások kialakulásának lehetőségét.
Az MSM teljesen biztonságos, nem-toxikus vegyület, hasonlít a vízhez abból a szempontból, hogy szinte lehetetlen belőle túl sokat fogyasztani. A kívánt mennyiséget a test felhasználja, a többit problémamentesen üríti.
Javasolt napi 2.000-10.000 milligramm fogyasztása táplálék-kiegészítő formájában, étkezés közben.

 

Az MSM funciói:

 

  • Támogatja, erősíti a bőrt, mint a test elsődleges védelmi vonalát, használatával gyorsabban elmúlnak a hegek, vagy az égés okozta károk.
  • Erősíti a szervezet védekező mechanizmusát különböző allergiák ellen.
  • Napközben csökkenti a stresszt és növeli az energiát.
  • Éjszaka javító feladatokat lát el.
  • Nélkülözhetetlen az immunrendszer számára.
  • Folyamatosan detoxifikál.
  • Katalizálja az enzimek és amino-savak optimális felhasználását.
  • Fontos komponense az inzulin kiválasztásának
  • Gyulladáscsökkentő.
Amit az orvosod Soha nem mondana el neked!
Kattints ide az ingyenes pH riportért!
ph_book
+ Ajándék
+ 2000 Ft értékű kupon
gift_book
Sav-bázis ételtáblázat +25 ízletes lúgosító recept!