Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!

Ingyenes ph riport
+ 2000 Ft értékű kupon

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Super Admin által. | Posztolva ide: Lúgosítás,Savasság-betegség KAPCSOLAT | Nincs még hozzászólás. | 1169 megtekintés a cikken

Az Ön szervezete tudja, hogy Önnek mire van szüksége!

 
Tudja, hogy az Ön szívének minden dobbanásához szüksége van kalciumra, és ha nincs elég, a testében működő erők „kiszippantják” a kalciumot csontjaiból és fogaiból, csak hogy szíve tovább működhessen.
 
Ugyanilyen szuperfontos ásvány a magnézium. Egyetlen ásvány sem vesz részt annyi feladatban, mint a magnézium, az enzimek 78%-a nem is működhetne nélküle!
 
 
termőföldek kizsigerelése miatt akkor sem jutnánk elég ásványhoz és vitaminhoz, ha egy teherautónyi termést ennénk hetente.
Dr. Aundrea Adams már találkozott olyan répával, amiben nem volt kimutatható béta-karotin, olyan naranccsal, amiből hiányzott a C-vitamin…
 
 

Sem az ember, sem a növények nem állítanak elő ásványokat! Ásványok csak a talajban találhatóak! A talajkimerülés miatt elkerülhetetlen, hogy pótoljuk, ami ételeinkből hiányzik.

 
Tudom, hogy a minisztérium/OÉTI/ÁNTSZ nem ezt mondja!
A kormány pedig mindig igazat állít, nem igaz?
 
 
Mikor és hogy működik?
 
Az étrend-kiegészítés akkor működik, ha könnyen betartható programot készít vagy készíttet pl. természetgyógyásszal, alternatív terapeutájával. 
 
És kitart mellette, legalább addig, míg elkezd működni.
 

Minden programnak figyelembe kell vennie egészségi állapotátgyengeségeit, betegségit, mozgásmennyiségét, életstílusát (stressz?), nemét, satöbbi. Ezért kell profikrahanyatkoznunk!

 
 
 
A táplálék-kiegészítőkre általánosan vonatkozó javaslatok:
 
 
- A felszívódás érdekében étellel fogyassza őket.
Ne használjon szintetikus (mesterséges) készítményeket, különösen préselt tabletta formájában.
- Ha az Ön számára csak ezek elérhetőek, akkor elég heti 4-5 napig fogyasztani, mert a szintetikus készítmények túlterhelhetik méregtelenítő szerveit (pl. máj)
- Ugyanezért növelje folyadékbevitelét napi 0,5-1 literrel.
Tabletta, kapszula, por és folyadék. Ebben a sorrendben fokozódik a felszívódás.
Kerülje báránybőrbe bújt farkast! Sok kiegészítőre írják, hogy „természetes” holott csak egy-két természetes összetevőt tartalmaznak, a többi, akár 99% lehet mesterséges is.
Nézze meg a doboz hátulját! Még a prémiumtermékek gyártói is használnak tartósítószereket, színező- és ízesítő adalékokat, édesítőszereket, klórt, gyantát, kötőanyagokat, kitöltőket és más toxikus összetevőket
 
 
A valódi, szerves táplálék-kiegészítők komplex, háromdimenziós struktúrákat tartalmaznak. Hogy ezt szemléltessük, tekinse meg 1 perces videónkat, mely reklámanyag ugyan, de ettől - a szemléltetés kedvéért - kérem, tekintsen el.

 

 
herbáriákból, füvekből, csírákból származó vitaminok „kelát” formájúak, ez azt jelenti, hogy aminosavak, fehérjék kötődnek hozzájuk.Ez a vitaminok emésztésre kész formája!
 
 
A mesterségesen előállított vitaminok ezzel szemben „izoláltak” (pl. gyógyszergyári termékek, mint a Centrum, vagy a Béres) nem tartalmaznak aminosav-kötéseket, ezért nem is lehetnek egyenértékűek a szerves (organikus) vitaminokkal.
 
A természetben a vitaminok sohasem találhatóak izolált formában!
 
A kémikus képes vitamint készíteni, de fehérjék nélkül szervezete idegen anyagként kezeli őket.
Hozzáteszem, hiánybetegség esetén még ez a szintetikus forma is használhat valamit, de szervezete mellékhatásokkal szembesül: saját ásványraktárait kell felhasználnia és még így is elpazarolhatja a szintetikus vitamintabletta 90-95%-át.
 
 
Nézzünk példát!
 
A szintetikus C-vitamint mindenki ismeri: ez az aszkorbinsav.
 

A természetes C-vitamin komplex molekula, u.n. C-vitamin mátrix. A C-vitamin mátrix részei a J, K és P vitaminok valamint a bioflavonoidok is, melyek rendkívül hatékony együttműködése teszi a C-vitamint az egyik legjobb antioxidánssá, anti-bakteriális, anti-gomba, anti-vírus, anti-parazitatápanyaggá.

 
 
A természetes vitamin mátrixokat tartalmazó készítmények esetében az Ön szervezte nincs rákényszerítve, hogy meglévő készleteit pazarolja a felszívódásukhoz, mert az összetevők aminósav-kötésekben érkeznek, ráadásul megfelelő arányokban és nagy mennyiségben.
 
 
A zöldtáplálékok a bolygó legnagyobb tápértékű és legkisebb energiatartalmú élelmiszerei. A jobb minőségűek szuperkoncentráltak (kb 1:20) ami azt jelenti, hogy 20 kg alapanyagból lesz 1 kg por.)
 
 
Mire figyeljünk, ha organikus zöldtáplálék-kiegészítőt szeretnénk?
 
 
- legyen komplex a formula (legalább 20-40 összetevő)
- legyen 100%-ban szerves, mentes mindenféle hozzáadott kemikáliától
- legyen hidegen feldolgozott (a hőszárítás tönkreteszi az enzimeket)
- tartalmazzon felszívódást segítő összetevőket mint az MSM, vagy RiSolubles
- legyen feltüntetve a termék frekvenciája (legalább 100 Hz)
- ne tartalmazzon tartósítószereket, állagjavítókat (mint a xantam gumi), E-betűs kódszavakat, kitöltőket. 

 

Dr. Alex Guerrero és

Kiss Balázs táplálkozási szakértő

www.megagreen.hu

Notice: Undefined variable: products in /home/megagreen/public_html/catalog/view/theme/VARNA/template/blog/post.tpl on line 103
Amit az orvosod Soha nem mondana el neked!
Kattints ide az ingyenes pH riportért!
ph_book
+ Ajándék
+ 2000 Ft értékű kupon
gift_book
Sav-bázis ételtáblázat +25 ízletes lúgosító recept!