Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!

Legfrissebb Cikkek

Hogyan lélegezz a hasad segítségével? - mélylégzési technika

Hogyan lélegezz a hasad segítségével? - mélylégzési technika

Hogyan lélegezz a hasad segítségével? -mélylégzési technika-   1. lépés: Csendesítsd le az elmédet! Stressz, helytelen testtartás, testhez simuló ruházat – többek közt ezek a tényezők is hozzájárulnak a helytelen légzéshez. A hasunk helyett légzéskor a mellkasunkat használjuk, sokszor bizony megerőltetve azt. A has segítségével történő légzést diafragmatikus légzésnek is nevezik, amely nem más, mint egy mélylégzési technika, amely megtanít arra, hogy hogyan használd a diafragmát – azaz a rekeszizmot. A rekeszizom egy vékony izomlemez, amely a tüdő alján helyezkedik el, és ez a légzéskor használatos legfontosabb izmunk. Ezt a légzéstechnikát szorongásos megbetegedésekné..

Super Admin | 554 megtekintés | 0 hozzászólás

Elhízás, lelassult anyagcsere

Elhízás, lelassult anyagcsere

Nehéz elkezdeni és lerövidíteni azt a tömérdek információt, ami a téma kapcsán felvetődik... Kezdjük talán ezzel: Az ideális testsúly elérése nem azzal kezdődik, hogy mennyi kalóriát, zsírt vagy szénhidrátot pakol valaki a kosarába. Tudod a választ ezekre a kérdésekre? - Ha tényleg szuperfejlett orvostudományunk, és bálákban költjük rá a pénzt, hogy lehet ennyi beteg ember? - A mindenhonnan ömlő fitness- és táplálkozási tanácsok ellenére hogy létezhet ennyi túlsúlyos ember? Csak üsd be a diéta szót a google keresőbe és nézd meg hány millió találatot kapsz? Nyilvánvaló, hogy amivel „etetnek” minket NEM MŰKÖDIK!  Ideje megérteni, hogy működik testünk, és hogy kezel..

Super Admin | 1713 megtekintés | 0 hozzászólás

Candida

Candida

"Candidiasis” -egy orvosi kifejezés, melyet a testben egészségtelenül túlszaporodó parazitagomba okozta fertőzésre használnak. Romboló gombás fertőzés, mely az emésztőrendszerből kiindulva lassan, de biztosan elérheti a test legtávolabbi részeit is – ha nem teszünk ellene.   Ha gombás fertőzéssel szembesülsz, ne csak a tüneteket kezeld! A hagyományos, gyógyszeres kezelések a gomba elpusztítását célozzák, de amint abbahagyod őket a parazita/élesztőgomba ismét túlszaporodhat. Miért? Mert a gyógyszerek semmit sem tesznek azért, hogy a szervezeted ne legyen továbbra is "gombamágnes". Az alternatív medicina szerint a probléma oka valójában a gomba-..

Super Admin | 3109 megtekintés | 0 hozzászólás

Krónikus kimerültség (CFS)

 Krónikus kimerültség (CFS)

"Nem, még nem próbáltál ki minden lehetséges gyógymódot...!" Dr. Alex Guerrero nincs kiváltságos helyzetben. Általában akkor "találják meg" alternatív klinikáját a betegek, amikor már régóta szenvednek, és kimerítették az összes lehetséges opciót - szerintük. "Az első dolog, amit egy krónikus kimerültségben szenvedőtől hallani szoktam, hogy ő már mindent kipróbált" - mondja a doktor. "Azon kívül, hogy ez persze nem igaz, irtó rossz attitűd. Nem elég, hogy hosszú ideig félrekezelték őket, a kritikán aluli hozzáállással is szembe kell néznünk, sőt azzal legelőször!" "Olyan mintha nem is léteznék..." "A napom legrosszabb része a felkelés... Kinyitom a szemem és az óra szerint..

Super Admin | 1950 megtekintés | 0 hozzászólás

Cukorbetegség (II. tipus)

Cukorbetegség (II. tipus)

"..megettem a mai avokadóm... és holnapra halasztottam az injekcióm!" A Diabétesz és a szervezet elsavasodásának kapcsolata Azonnal használható lúgosító praktikák Mielőtt még elkezdeni a szemét forgatni... az avokadó nem egy mágikus gyümölcs, amely szempillantás alatt megoldja a diabéteszesek problémáit! Az avokadó egy a néhány lúgosító gyümölcsből, mely segíti szervezetünk sav-bázis egyensúlyának stabilitását. Mindját kiderül, miért fontos ez egy diabéteszben szenvedőnek... Alex Guerrero alternatív orvos, a tradicionális kínai medicinamestere szerint szervezet elsavasodása közvetlen kapcsolatban áll a felnőttkori cukorbetegség kialakulásával. (forrás..

Super Admin | 1540 megtekintés | 0 hozzászólás
Amit az orvosod Soha nem mondana el neked!
Kattints ide az ingyenes pH riportért!
ph_book
+ Ajándék
+ 2000 Ft értékű kupon
gift_book
Sav-bázis ételtáblázat +25 ízletes lúgosító recept!