Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!

Vásárlás menete

1. Tegye a kiválasztott termékeket a kosárba.

 

2. Kattintson a pénztárra.

 

3. Ekkor a rendszer rákérdez, hogy új, vagy "meglévő" vásárló-e. Ha új, akkor meg kell adnia adatait. Ha már vásárolt nálunk, szimplán jelentekezzen be e-mail címével és jelszavával.

 

4. Az instrukciókat követve ellenőrizze adataid, a szállítási módot és a fizetés módját.

 

5. A megrendelés gombra kattintva, Ön szerződésbe lép a Megagreen Hungary Kft.-vel, melynek feltételeit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák

(www.megagreen.hu/aszf.html)

 

6. Pár nap és figyelheti a csengőt, házhoz visszük megrendelt termékeit.

 

"Hogyan járok jobban?"

 

Fizetési, szállítási feltételek, kedvezmények

 

 

1. Regisztráció

 

A webáruházban csak regisztrált felhasználó tud vásárolni, bejelentkezés után. Szállítási cím, teljes név stb., mind szükséges a kiszállításhoz.

 

"ha most szeretne regisztrálni, ide kattintva megteheti!"

 

2. Vásárlás

 

A termékeket a „termékeink" menüpontban találja meg leggyorsabban. Ha konkrét problémára keres azonnali választ, a kategóriák címszó alatt kiderül: az Ön esetében mely termékeket javasolják elsősorban a szakértők.

 

 

3. Szállítás, fizetés, kedvezmény

 

Rendelését MPL (Magyar Posta) csomagküldő szolgálattal szállítjuk házhoz. A termékek fizetése átutalással, vagy utánvéttel történik.

 

 

Az utánvétes szállítás költsége bruttó 2100 Ft. Ennek egy részét a MegaGreen átvállalja, így az Ön költsége bruttó 1000 forintra csökken. Ez a díj a rendelés feladásakor hozzáadódik a rendelési értékhez.

 

20 000 forint feletti megrendelés, valamint átutalásos fizetés esetén a kiszállítás teljes költségét átvállaljuk vásárlóinktól!

 

Súgó: legköltségkímélőbb az ön számára, ha rendelése eléri a 20 ezer forintot, vagy átutalással fizet.

 

Ha a vásárló egy kiszállított rendelést nem vesz át, bennünket veszteség ér, mert a posta felszámolja annak költségét. Ekkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak utalásos fizetés esetén szolgáljuk ki.

 

A kiszállítás a megrendelés visszaigazolásától számítva maximum a 3. munkanapon megtörténik. Praktikus olyan szállítási címet adni, ahol valaki napközben (10-17 óra) át tudja venni a csomagot. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, a csomagról értesítést hagy és a postán átvehető.

 

 

A vásárlástól való elállás joga

 

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mail üzenetben vagy telefonon. Figyelem, e-mail üzenet esetén a kiszállítás előtti elállás kérelmének figyelembevételéhez a mi levelező programunkba való beérkezés tényleges idejét tudjuk elfogadni és nem a levél feladásáét!

 

Kiszállítás előtti elállásnak minősül az is, ha a megrendelt terméket - tőlünk független okból - nem tudjuk azonnal szállítani és annak érkezése ésszerűtlenül hosszú időt venne igénybe. Ekkor is foganatosítható az elállás joga, illetve a rendelés módosítása kérhető. A kiszállítást megelőző elállás esetében a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli!

Amennyiben a vásárló egy kiszállított rendelést nem vesz át és a futár visszahozza a csomagot, felszámolva annak költségét, fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak utalásos fizetés esetén szolgáljuk ki!

 

Adatvédelem

 

A regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk tovább. Amennyiben a vásárló úgy rendelkezik, töröljük regisztrációját, és ezzel adatait a rendszerből.

 

Részletes Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt megtalalája! (www.megagreen.hu/adatvedelem.html)

Amit az orvosod Soha nem mondana el neked!
Kattints ide az ingyenes pH riportért!
ph_book
+ Ajándék
+ 2000 Ft értékű kupon
gift_book
Sav-bázis ételtáblázat +25 ízletes lúgosító recept!