Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Esszenciális csomag
Esszenciális csomag
18.970 Ft
0 vélemény
Típus: esszencialis-csomag
Elérhetőség: Raktáron
Nettó: 14.937 Ft
Menny.:  

A maximális lúgosító, méregtelenítő hatás elérése érdekében kombináltuk a Korall Kalciumot, és a Mega Multi Vitamint a MegaGreen + MSM erejével. Így 4 380 forinttal kedvezőbben juthat hozzájuk (20%!) , mintha egyenként rendelné őket! Ráadásul októberben egy 250 grammos nyírfacukor csomagot is mellékelünk rendeléséhez!

Megagreen + MSM
A MegaGreen + MSM népszerű lúgosító növényi mix, mely segít a szervezet elsavasodásának megakadályozásában.

Korall kalcium Ultra
Korálból származó kalcium és 74 féle nyomelem különleges kombinációja.

Mega Multi Vitamin
Organikus Mega Multivitamin homeopátiás sejt-sókkal! Antioxidáns-komplex növényi mátrix-szerkezetben, előemésztett formában.

Ne felejtse, hogy a szintetikus vitaminok izoláltan tartalmazzák összetevőiket, míg az ORGANIKUS (szerves eredetű) zöldtáplálékok aminosavakhoz kötötten – u.n. előemésztett formában.

A zöldek felszívódása közel 100%-os, míg a szintetikus tabletták mindössze 3-5%-ot tudnak produkálni -ezért van, hogy az emberek többsége egy idő után feladja a táplálék-kiegészítést.
Joggal érzik úgy, hogy olcsó tömegtermékekkel átverték őket.

Manapság könnyűnek tűnhet a táplálék-kiegészítők másolása, hisz az OÉTI előírásának megfelelően a tartalmat a címkén fel kell tüntetni. Az tesz másolhatatlanná egy terméket, hogy az összetevők származását, minőségét, egymáshoz való mennyiségi egyensúlyukat, a feldolgozás technológiáját hogyan kontrolállja a gyártó. Csak eredeti terméket vásároljon!

A legőrültebb garanciák mindig azokhoz a termékekhez kapcsolódnak, amikről készítőik tudják, hogy működnek. A mi teljesen őrült 100%-os garanciánkat itt találod!

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:
Amit az orvosod Soha nem mondana el neked!
Kattints ide az ingyenes pH riportért!
ph_book
+ Ajándék
+ 2000 Ft értékű kupon
gift_book
Sav-bázis ételtáblázat +25 ízletes lúgosító recept!