Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Ízület regeneráló csomag
Ízület regeneráló csomag
18.970 Ft
0 vélemény
Típus: Ízület regeneráló csomag
Elérhetőség: Raktáron
Nettó: 14.937 Ft
Menny.:  
Ár: 18 970 Ft (27 % áfával)  

Mi tesz prémiummá egy ízületi csomagot?

Ha lehető legtöbb oldalról megcélozza a problémát!

 

A bio-glukozamin, hialuronsav és még több speciális összetevőt  tartalmazó Joint Plusannak köszönheti népszerűségét, hogy képes növelni a porcsejtek víztartalmát, ezzel egyfajta „kenést” biztosítani a porcoknak, inaknak és szalagoknak. Segíthet a már megtörtén károsodások, anyaghiányok helyrehozásában is. A kötőszövetek megerősítésével egészségesen tarthatja az ízületeket, és kellő rugalmasságot biztosít azok számára ahhoz, hogy hatékonyan csillapítsák a rázkódásokat.

 

A világhírű Sango Korallzátonyon betakarítottKorall Kalcium Ultranagy dózisú, jól felszívódó szerves kalciummal és magnéziummal telített, valamint további 74-féle nyomelemet tartalmaz.  Az optimális 2:1 arányban tartalmaz kalciumot és magnéziumot, hozzáadott homeopátiás szöveti sókkal fokozza a felszívódást. A termék természetes lúgossága (PH 8) segít fenntartani a szervezet egészséges pH értékét.

 

MegaGreen + MSM 100%-ban szerves eredetű, lúgosító hatású növénykeverék, melyet a WHO országajánlása alapján Magyarországra optimalizáltak. 


MegaGreen +MSMorganikus füvekből és zöldségekből, csíráztatott magokból, tisztító és immunerősítő herbáriákból, valamint anti-oxidánsokból áll. (mega-növénykeverék)

Egyszerűbben: 40-féle növény és herbária, +3, a felszívódást segítő összetevő!

  

Ne felejtse, hogy a szintetikus vitaminok izoláltan tartalmazzák összetevőiket, míg az ORGANIKUS (szerves eredetű) zöldtáplálékok aminosavakhoz kötötten - u.n. előemésztett formában.

 
A zöldek felszívódása közel 100%-os, míg a szintetikus tabletták mindössze 3-5%-ot tudnak produkálni -ezért van, hogy az emberek többsége egy idő után feladja a táplálék-kiegészítést.
Joggal érzik úgy, hogy olcsó tömegtermékekkel átverték őket.
 
Manapság könnyűnek tűnhet a táplálék-kiegészítők másolása, hisz az OÉTI előírásának megfelelően a tartalmat a címkén fel kell tüntetni. Az tesz másolhatatlanná egy terméket, hogy az összetevők származását, minőségét, egymáshoz való mennyiségi egyensúlyukat, a feldolgozás technológiáját hogyan kontrolállja a gyártó. Csak eredeti terméket vásároljon!

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:
Amit az orvosod Soha nem mondana el neked!
Kattints ide az ingyenes pH riportért!
ph_book
+ Ajándék
+ 2000 Ft értékű kupon
gift_book
Sav-bázis ételtáblázat +25 ízletes lúgosító recept!