Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!

Ingyenes ph riport
+ 2000 Ft értékű kupon

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Super Admin által. | Posztolva ide: Miben segíthetünk? | Nincs még hozzászólás. | 1874 megtekintés a cikken

"Nem, még nem próbáltál ki minden lehetséges gyógymódot...!"

Dr. Alex Guerrero nincs kiváltságos helyzetben.

Általában akkor "találják meg" alternatív klinikáját a betegek, amikor már régóta szenvednek, és kimerítették az összes lehetséges opciót - szerintük. "Az első dolog, amit egy krónikus kimerültségben szenvedőtől hallani szoktam, hogy ő már mindent kipróbált" - mondja a doktor.

"Azon kívül, hogy ez persze nem igaz, irtó rossz attitűd. Nem elég, hogy hosszú ideig félrekezelték őket, a kritikán aluli hozzáállással is szembe kell néznünk, sőt azzal legelőször!"

"Olyan mintha nem is léteznék..."

"A napom legrosszabb része a felkelés... Kinyitom a szemem és az óra szerint délután félkettő. 12 óra alvás ellenére úgy érzem, mintha alig pihentem volna. Lassan átfordulok és sajgó testem kivonszolom a fürdőszobába..." - írja Mónika. Hasonló Emailek érkeznek Dr. Alex Guerrero irodájába heti 1-2 alkalommal. A doktor szerint a legfontosabb, amire emlékeznünk kell (azon kívül, hogy mindez velünk is megtörténhet) hogy mindig, és minden helyzetből van kiút.

2006-ban végre elfogadta az amerikai Járványügyi Központ (CDC), hogy a Krónikus Kimerültség Tünetegyüttes (myalgic encephalomyelitis) egy komoly, és valóban létező betegség. Több mint 6 hónapig tartó, igen korlátozó kimerültség jellemző rá, mely társulhat izomfájdalommal, torokfájással, fej- és ízületi fájdalmakkal, csökkent memóriával és érzékeny nyirokcsomókkal.

Túl hosszú ideig feltételezték ebben a komoly, korlátozó betegségben szenvedőkről, hogy csupán beképzelik maguknak a betegséget. Végül a koncentrált kutatások segítettek abban, hogy több biokémiai - és neurológiai abnormalitást is azonosítsanak a betegeknél.

krónikus kimerültség tünetegyüttes kialakulását eddig a következő problémákkal kapcsolták össze: vírusfertőzések, legyengült immunrendszer, táplálkozási hiányok, gyenge méregtelenítés, patogének, gombás fertőzések, szisztematikus sarjadzógomba fertőzés (Candida), érzékenység kemikáliákra, magas stressz-szint, gyógyszerek és vakcinák, gyenge adrenalin reakció.

krónikus kimerültség talán még a ráknál is erősebben mutatja a toxinokkal szennyezett élelmiszer és környezet hatását az emberi szervezetre.

feldolgozott élelmiszerek, tejtermékek, húsok, finomított cukrok, adalékok, tartósítószerek, színezékek, édesítőszerek (pl. aszpartamnapi fogyasztása savasítja testünket.

A krónikus kimerültségre hajlamosak gyakran érzékenyek a savformáló „élelmiszerekre”, és az érzékenységük étel-allergiában, vagy az agy-vér határvonal könnyebb átjárhatóságában mutatkozik meg (ez a határ egy védelmi mechanizmus, ami megvédi az agyat a vérben található káros anyagoktól). Így károsodhatnak az idegsejtek.

De melyik volt előbb?

A toxikus, és/vagy savformáló élelmiszerek fogyasztása elégséges-e ahhoz, hogy krónikusan legyengítse a méregtelenítést végző szerveket, majd később az immunrendszer egészét?

Michelle Schaffro Cook szerint mindenki számára létezik egy pillanat, amin túl a test egyszerűen képtelen kezelni a méregmennyiséget (toxikus terhelést). Ez megmagyarázza, hogy lehet panaszmentes emberből kimerült beteg, szinte egyik napról a másikra.

Az olaszországi G. d’Annunzio Egyetem kutatói a betegséget tanulmányozva az ételben és egyéb kemikáliákban (tusfürdő, sampon, arckrémek, stb.) található toxinokat nevezték meg a krónikus kimerültség kialakulásának egyik fő okaként. (Racciatti et al. „Chronic Fatigue Syndrome”)

krónikus elsavasodás olyan körülményeket hoz létre, melyben könnyedén szaporodnak a kimerültséggel kapcsolatba hozható vírusok, különösen az Epstein-Barr vírus. Ez a kórokozó túlterheli a méregtelenítési mechanizmust, kritikus enzimek termelését állítja le, és akadályozza a táplálék-felszívódást is. A krónikus savasság az adrenalin mirigyek működését is akadályozza, tovább rontva a betegek esélyeit.

Ha kíváncsi...

... hogyan lehet visszahozni a szakadék széléről az elsavasodott szervezetét,
... hogyan csinálhat "Betegségmágnes" szervezetéből "Betegségelhárító" szervezetet
... hogyan lehet olyan fitt, amilyen már régen nem volt, 
... hogyan érheti el méregtelenítéssel, hogy tovább bírja a munkát, a tanulást vagy bármit, amit imád csinálni;
Akkor mindenképp iratkozzon fel erre a 2 INGYENES e-bookra!!!

Források: Michelle Schaffro Cook „The ultimate PH Solution”

Alex Guerrero „In Balance for Life”

Amit az orvosod Soha nem mondana el neked!
Kattints ide az ingyenes pH riportért!
ph_book
+ Ajándék
+ 2000 Ft értékű kupon
gift_book
Sav-bázis ételtáblázat +25 ízletes lúgosító recept!