Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!

Hogyan lélegezz a hasad segítségével? - mélylégzési technika

Hogyan lélegezz a hasad segítségével? - mélylégzési technika

Hogyan lélegezz a hasad segítségével? -mélylégzési technika-   1. lépés: Csendesítsd le az elmédet! Stressz, helytelen testtartás, testhez simuló ruházat – többek közt ezek a tényezők is hozzájárulnak a helytelen légzéshez. A hasunk helyett légzéskor a mellkasunkat használjuk, sokszor bizony megerőltetve azt. A has segítségével történő légzést diafragmatikus légzésnek is nevezik, amely nem más, mint egy mélylégzési technika, amely megtanít arra, hogy hogyan használd a diafragmát – azaz a rekeszizmot. A rekeszizom egy vékony izomlemez, amely a tüdő alján helyezkedik el, és ez a légzéskor használatos legfontosabb izmunk. Ezt a légzéstechnikát szorongásos megbetegedésekné..

Super Admin | 534 megtekintés | 0 komment

Allergia

Allergia

Allergiával gyakran találkozunk ebben a szép új – iparosított - világban (Neked is van?) de ettől még nem normális. Csak mert valami gyakran előfordul, még nem kell elfogadnunk szükségszerűségét! Mire gondolunk mikor azt halljuk: allergia? Orrdugulás, piros szemek, tüsszögés, igaz? Még rá is kérdezünk, hogy „Te most pollenre, parlagfűre, vagy macskaszőrre vagy érzékeny?Csakhogy ez ma már nem annyira egyszerű, gyorsan változnak életünk körülményei és az allergiás trendek is.       Egyre többen szenvednek allergiás tünetektől valamilyen kemikália, additív anyag, vagy étel hatására. Már biztosan tudod, hogy a krónikusan elsavasodott emberi te..

Super Admin | 1342 megtekintés | 0 komment

A betegségek és a túlsavasodás kapcsolata

A betegségek és a túlsavasodás kapcsolata

Részletek Dr. Alex Guerrero “Egyensúlyban egy életre” című könyvéből. A könyv szerzői jogvédelem alatt áll, ezért kérjük, az információkat és egyes szövegrészeket ne másolják, csupán olvassák.   Sokféle betegség, egyetlen fő bajforrás Az emberi test egésze mintegy 75 billió (75 ezer-milliárd) sejtből áll, melyek 150 típusra oszthatóak fel. Például: vérsejtek, idegsejtek, csontsejtek, izomsejtek stb., mindegyik specifikus céllal tevékenykedik. Ezek a sejtcsoportok egymással szoros közreműködésben „komponálják” meg az emberi szervezet önszabályozását, regenerációját, önjavítását.   A test sejtjei elektromosan, kémiai úton és hormonok által kommunikálnak egy..

Super Admin | 1217 megtekintés | 0 komment

Cukorbetegség a családban? Félsz, hogy téged is utolér?

Cukorbetegség a családban? Félsz, hogy téged is utolér?

A II. típusú (felnőttkori) cukorbetegség 7+1 legnagyobb rizikófaktora!     A cukorbetegség –mint a legtöbb krónikus probléma-multifaktoriális. Ez azt jelenti, hogy több feltétel együttes teljesülése váltja ki. Néhány ezek közül a genetikánkban rejtőzik, ezért mindig is velünk lesz. Vannak azonban olyanok, melyeket képesek lehetünk megváltoztatni, kontrollálni.       Hogy mik az okok és mit tehetünk? 1. Elhízás A felnőttkori cukorbetegség kialakulásának leggyakoribb oka az elhízás. Statisztikai adatok szerint nemzetünk több mint 30%-a elhízott! Miután a testzsír csökkenti szervezetünk inzulin-felvevő képességét, az elhízás inzulin..

Super Admin | 1190 megtekintés | 0 komment

A light is hízlal!

A light is hízlal!

Igen, a „light” üdítő is hizlal… Ma már mindenki tudja, hogy a szénsavas üdítők a gonosz megnyilvánulásai itt a földön... A rengeteg számmal ellátott kemikália, a derekunkat, lábunkat vastagító magas cukortartalmú kukorica-szirup, soroljam még?   Egy egészségi problémák sokaságát okozni tudó, szénsavas koktélról van szó, melyet nemtörődömök milliói imádnak. Miután ezt az írást olvasod, tudom, hogy Téged érdekel saját egészséged, külalakod. Meglepő, de sokan gondolják, hogy a diétás (aszpartammal -dúsított) üdítőitalok segítenek a fogyásban. Nem egyszer hallom, mikor valaki arról áradozik: milyen egészségesen táplálkozik, és szinte csak „light” üdítőitalokat fogyaszt. ..

Super Admin | 1273 megtekintés | 0 komment

Hogyan vásároljunk táplálék-kiegészítőt?

Hogyan vásároljunk táplálék-kiegészítőt?

Az Ön szervezete tudja, hogy Önnek mire van szüksége!   Tudja, hogy az Ön szívének minden dobbanásához szüksége van kalciumra, és ha nincs elég, a testében működő erők „kiszippantják” a kalciumot csontjaiból és fogaiból, csak hogy szíve tovább működhessen.   Ugyanilyen szuperfontos ásvány a magnézium. Egyetlen ásvány sem vesz részt annyi feladatban, mint a magnézium, az enzimek 78%-a nem is működhetne nélküle!     A termőföldek kizsigerelése miatt akkor sem jutnánk elég ásványhoz és vitaminhoz, ha egy teherautónyi termést ennénk hetente. Dr. Aundrea Adams már találkozott olyan répával, amiben nem volt kimutatható béta-karotin, o..

Super Admin | 1189 megtekintés | 0 komment

Neked is egy időzített gyilkos méregbomba ketyeg a szádban?

Neked is egy időzített gyilkos méregbomba ketyeg a szádban?

Van még amalgám-tömésed?   Akkor mindenekelőtt attól nagyon gyorsan szabadulj meg, ugyanis egy igazi időzített méregbomba ketyeg a fogaidban! Allergia, asztma, migrén, izületi bántalmak, gyomorpanaszok, fejfájás, fáradékonyág vagy akár sclerosis multiplex veszélye fenyeget     Az amalgám tömés 50%-a higany, a többi ezüst, cin, cink, réz és más fémek. Csakhogy a higany erősen mérgező, ráadásul a fölsorolt többi fém önmagában is mérgező lehet. A felvett higany az egész testben raktározódik, nemcsak a vesében, a májban, az agyvelőben, hanem fokozottan az endokrin mirigyekben, csontokban, az emésztőtraktus minden szakaszában jelen van.   Tudjuk, h..

Super Admin | 1289 megtekintés | 0 komment

Kipróbálsz pár méregtelenítő tippet?

Kipróbálsz pár méregtelenítő tippet?

Fürdőterápiák: Mindegyik terápiához: egészen nyakig merüljön a melegvízbe kb. 25 percig. Használhat hideg borogatást is a homlokán, ha fürdő túlságosan meleg. Utána pár percig pihenjen le, és legalább 8 órán keresztül ne zuhanyozzon. Ne kombinálja a terápiákat! szódabikarbónás fürdő cél: fogyás, és megszabadulni a testünket terhelő kobalttól A kobalt nehézfém és szívünk tájékát különösen veszélyezteti. A kád fürdővízhez kb. fél kg szódabikarbónát oldjunk fel. Vékonyító fürdőnek is hívják, mert azonnali súlyvesztést eredményezhet. 10 napon át, napi egyszer ajánlott. keserűsó fürdő (magnézium-szulfát néven is ismert) Csökkenti az izomfájdalmat, méreghajtó, emeli a magnéz..

Super Admin | 1276 megtekintés | 0 komment
Amit az orvosod Soha nem mondana el neked!
Kattints ide az ingyenes pH riportért!
ph_book
+ Ajándék
+ 2000 Ft értékű kupon
gift_book
Sav-bázis ételtáblázat +25 ízletes lúgosító recept!