Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!

Elhízás, lelassult anyagcsere

Elhízás, lelassult anyagcsere

Nehéz elkezdeni és lerövidíteni azt a tömérdek információt, ami a téma kapcsán felvetődik... Kezdjük talán ezzel: Az ideális testsúly elérése nem azzal kezdődik, hogy mennyi kalóriát, zsírt vagy szénhidrátot pakol valaki a kosarába. Tudod a választ ezekre a kérdésekre? - Ha tényleg szuperfejlett orvostudományunk, és bálákban költjük rá a pénzt, hogy lehet ennyi beteg ember? - A mindenhonnan ömlő fitness- és táplálkozási tanácsok ellenére hogy létezhet ennyi túlsúlyos ember? Csak üsd be a diéta szót a google keresőbe és nézd meg hány millió találatot kapsz? Nyilvánvaló, hogy amivel „etetnek” minket NEM MŰKÖDIK!  Ideje megérteni, hogy működik testünk, és hogy kezel..

Super Admin | 1711 megtekintés | 0 komment

Candida

Candida

"Candidiasis” -egy orvosi kifejezés, melyet a testben egészségtelenül túlszaporodó parazitagomba okozta fertőzésre használnak. Romboló gombás fertőzés, mely az emésztőrendszerből kiindulva lassan, de biztosan elérheti a test legtávolabbi részeit is – ha nem teszünk ellene.   Ha gombás fertőzéssel szembesülsz, ne csak a tüneteket kezeld! A hagyományos, gyógyszeres kezelések a gomba elpusztítását célozzák, de amint abbahagyod őket a parazita/élesztőgomba ismét túlszaporodhat. Miért? Mert a gyógyszerek semmit sem tesznek azért, hogy a szervezeted ne legyen továbbra is "gombamágnes". Az alternatív medicina szerint a probléma oka valójában a gomba-..

Super Admin | 3102 megtekintés | 0 komment

Krónikus kimerültség (CFS)

 Krónikus kimerültség (CFS)

"Nem, még nem próbáltál ki minden lehetséges gyógymódot...!" Dr. Alex Guerrero nincs kiváltságos helyzetben. Általában akkor "találják meg" alternatív klinikáját a betegek, amikor már régóta szenvednek, és kimerítették az összes lehetséges opciót - szerintük. "Az első dolog, amit egy krónikus kimerültségben szenvedőtől hallani szoktam, hogy ő már mindent kipróbált" - mondja a doktor. "Azon kívül, hogy ez persze nem igaz, irtó rossz attitűd. Nem elég, hogy hosszú ideig félrekezelték őket, a kritikán aluli hozzáállással is szembe kell néznünk, sőt azzal legelőször!" "Olyan mintha nem is léteznék..." "A napom legrosszabb része a felkelés... Kinyitom a szemem és az óra szerint..

Super Admin | 1943 megtekintés | 0 komment

Cukorbetegség (II. tipus)

Cukorbetegség (II. tipus)

"..megettem a mai avokadóm... és holnapra halasztottam az injekcióm!" A Diabétesz és a szervezet elsavasodásának kapcsolata Azonnal használható lúgosító praktikák Mielőtt még elkezdeni a szemét forgatni... az avokadó nem egy mágikus gyümölcs, amely szempillantás alatt megoldja a diabéteszesek problémáit! Az avokadó egy a néhány lúgosító gyümölcsből, mely segíti szervezetünk sav-bázis egyensúlyának stabilitását. Mindját kiderül, miért fontos ez egy diabéteszben szenvedőnek... Alex Guerrero alternatív orvos, a tradicionális kínai medicinamestere szerint szervezet elsavasodása közvetlen kapcsolatban áll a felnőttkori cukorbetegség kialakulásával. (forrás..

Super Admin | 1533 megtekintés | 0 komment

Csontritkulás

Csontritkulás

Azt mindenki tudja, hogy evés után nem árt rágózni, hogy a savas kémhatás ne marja a fogzománcunkat. Jóval kevesebben tudják, hogy a savformáló ételek fogyasztása belülről rombolja a csontokat és a fogakat. Amikor szervezete túlsavasodik a test kénytelen a csontokból és a fogakból kalciumot elvonni, hogy semlegesítse a savas vegyületeket. Ez az "ásványrablás" a csontritkulás egyik lehetséges oka, egy betegségé, melynek jellegzetessége a porózus, elvékonyodó csontok. Sokan gondolnak úgy a csontokra, mint élettelen, betonszerű képződményekre. A csontok azonban ennél jóval többek! Ugyanúgy élnek, mint az összes többi szerv, emellett legnagyobb ásványi anyag raktárainkat ..

Super Admin | 1504 megtekintés | 0 komment

Nyelőcső Reflux

Nyelőcső Reflux

„Ha sok a savam, akkor elsavasodtam?" Nyelőcső Reflux - "Gyomorégés", ahogy mi azt népiesen, és hibásan nevezzük. Valójában "gyomorsav visszaáramlás" lenne a korrekt meghatározás. Az égő érzés nyelőcsövünkben és mellkasunkban annak eredménye, hogy savas gyomortartalom jut a nyelőcsőbe és irritálja annak érzékeny sejtjeit.   Akár "hálásak" is lehetnénk érte, mert ez egy figyelmeztetés: a szervezet savtartalma veszélyes szintre ért, és nagy valószínűséggel a test más részeiben is „gyűlik".   Az "gyomorégésben" szenvedők többsége el sem tudja képzelni, hogy az étrendjük, mely gyomorproblémákhoz, gyulladásokhoz, gyomorfekélyhez, epekőhöz stb. vez..

Super Admin | 1642 megtekintés | 0 komment

Érrendszer és keringés

Érrendszer és keringés

Csak erős szívűeknek: NEM a koleszterin az igazi ellenséged! Nem az baj, hogy sláger a koleszterinszint, de az már igen, hogy koleszterinszint csökkentők mellett senki nem firtatja: hogyan kerül lerakódás az érfalakra. Amikor túlságosan savasan táplálkozunk, méregtelenítő szerveink nem tudnak azonnalminden mellékterméktől megszabadulni. Ezek a savas vegyületek rövidebb-hosszabb ideig a vérben maradnak. Testünk apró kalcium kristályokkal veszi őket körül, nehogy elsavasodjon a vérünk, mert akkor meghalhatnánk. Az így a vérben keringő mikrószkópikus kristálydarabok –jobb szó híján- „összekarcolják, irritálják” az érfalak belsejét. Ezeket a vájatokat, mi..

Super Admin | 1683 megtekintés | 0 komment

Vesebetegségek

Vesebetegségek

Mielőtt bármit teszünk, szabaduljunk meg a veséinket terhelő káros savaktól!     Bárki, aki ült már kémia órán tudja: ha egy kanalat savba mártunk, ott a kanál húzza a rövidebbet... Mi köze ennek az Ön vesebetegségének? Amint végigolvassa ezt a pár perces szöveget kiderül, hogy nagyon is sok!     Az American Journal of Kidney Disease és a KidneyInternational nemzetközi vese-szaklapok több tanulmányt közöltek arról, hogyan kapcsolhatók a vesebetegségek szervezetünk krónikus elsavasodásához. Ha a máj nem végzi el méregtelenítő/ savtalanító funkcióját - például túlterhelés, lúgosító ásványok hiánya, kró..

Super Admin | 1551 megtekintés | 0 komment

Ízületi gyulladás

Ízületi gyulladás

"Tagadhatatlan kapcsolat az ízületi gyulladások fajtái, és a test túlzott savassága között" Szervezeted 143 ízületét enyhén lúgos kémhatásra „tervezték”. A savasító ételek fogyasztása hosszú-távon „megkezdi” az ízületeket, hajlamosabbak lesznek a sérülésekre, és kiszolgáltatottabbak olyan betegségeknek, mint az ízületi gyulladás. Hogy milyen erős a kapcsolat az ideálisnál savasabb test és az ízülti gyulladás között? Annyira, hogy kutatóknak kísérleti állatoknál sikerült csak azzal kiváltani ízületi gyulladást, hogy a folyadékukat tartósan vízről tejre cserélték.  (forrás: Panush. et al.”Food-induced (’Allergic’) Arhiritis”) Régóta ismert, hogy a tej savasít, ..

Super Admin | 2307 megtekintés | 0 komment
Amit az orvosod Soha nem mondana el neked!
Kattints ide az ingyenes pH riportért!
ph_book
+ Ajándék
+ 2000 Ft értékű kupon
gift_book
Sav-bázis ételtáblázat +25 ízletes lúgosító recept!