Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!

Ingyenes ph riport
+ 2000 Ft értékű kupon

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Super Admin által. | Posztolva ide: Lúgosítás,Savasság-betegség KAPCSOLAT | Nincs még hozzászólás. | 1268 megtekintés a cikken

Van még amalgám-tömésed?

 
Akkor mindenekelőtt attól nagyon gyorsan szabadulj meg, ugyanis egy igazi időzített méregbomba ketyeg a fogaidban! Allergia, asztma, migrén, izületi bántalmak, gyomorpanaszok, fejfájás, fáradékonyág vagy akár sclerosis multiplex veszélye fenyeget

 

 
Az amalgám tömés 50%-a higany, a többi ezüst, cin, cink, réz és más fémek. Csakhogy a higany erősen mérgező, ráadásul a fölsorolt többi fém önmagában is mérgező lehet.
A felvett higany az egész testben raktározódik, nemcsak a vesében, a májban, az agyvelőben, hanem fokozottan az endokrin mirigyekben, csontokban, az emésztőtraktus minden szakaszában jelen van.
 
Tudjuk, hogy sejtes immunrendszerünk több mint 80%-a belekben található. Éppen itt, a táplálék feldolgozásának helyszínén, ahol az anyagcsere a legaktívabb, antitestek és immunsejtek képződési helyén raktározódik a toxikus nehézfém, minden lehetséges következményével együtt. A nehézfémeket azért nevezzük így, mivel fajsúlyuk nehezebb, mint más fémeké.
 
 
 
A higany a következő módokon kerülhet szervezetünkbe (az egészségügyi világszervezet (WHO) adatai):
- Belélegzett levegővel, ivóvízzel, egyéb italokkal: napi 0,2 mikrogramm.
- Halakkal, tengeri állatokkal: 2,3 mikro gramm metil-higany.
- Egyéb élelmiszerekkel (permetezőanyagokkal): napi 0,3 mikrogramm (szervetlen higany).
- Fogtömésekből: napi 3,8-21 mikrogramm (higanygőz).
A higany tartós bevitele a szervezetbe akár egyezred milligrammnál is kisebb mennyiségekben rejtett mérgezést okoz, amelynek első tünetei csak pszichés és idegi jellegűek (kábultság , fejfájás, fáradtság, a munkakedv hiánya, lehangoltság, emlékezetzavarok).
 
Csak ezután következnek a fizikai tünetek: fogínyvérzés, gyulladások a szájüregben, hasmenés, idült hurutok stb. A bántalmak jellegzetesen váltakozóan és eltérő erősségben jelentkeznek.
 
A lakosság széles körét legelsősorban a roppant mód elterjedt amalgám tömések révén fenyegeti a mérgezés. Ezek a fogtömések ugyanis jelentős mértékben tartalmaznak higanyt, amit aztán az idők során apránként ki is adnak magukból. A higany lerakódik a szerveinkben, elsősorban a májban, a lépben és az agyban, de a bőrben, a nyálkahártyákon is, és hosszú évtizedek során át fejtheti ki káros hatását. A szervezet csak egy keveset képes a vese által kiválasztani.
 
 
A krónikus higanymérgezés és tünetei:
- Fáradtság , ingerlékenység, alvás- és szívritmuszavarok, A koncentráció- és emlékezőképesség gyöngülése, enyhe éskrónikus depresszió, Fémes szájíz, afták a szájban, fogínygyulladás, szájszag, Ízületi és gerincfájdalmak, zsibbadások, bénulások, Fejfájás, migrén, idegesség, allergiás jelenségek az arcon, hajhullás, Szédülés, kézremegés, beszédzavarok, emlékezetzavarok. Bőrbetegségek, asztma, vérszegénység, látási zavarok, Allergiák, látszólagos élelmiszer érzékenységek, Változások a nyálkahártyákon, A gyomor nyálkahártyájának gyulladása i, bélbetegség és vesebetegség, hasfájás, Általános izomgyöngeség, izomremegés, energiahiány, apátia, bénulások, Immungyöngeség, fertőzésekre való fogékonyság, csontvelőbetegségek. Gyerekes félénkség, dadogás, tanulási zavarok, szem ésfülpanaszok. Szorulás, gombás fertőzés a vastagbélben, colitis ulcerosa, morbus Crohn, Mindenféle neurológiai betegség, Befolyásolhatatlan érzelmi kitörések, a depresszió és dühkitörés jellegzetes váltakozása, Sclerosis multiplex, CFS, Alzheimer kór, Parkinson kór,, leukémia, rákos daganatok, neurodermatitisz, sokízületi gyulladás (poliartritisz).
 

 

A higany mérgezés tünetei a szájüregben (helyi tünetek):

 

- Változások a fogakon, Fogínygyulladás és elszíneződés, Herpeszek, afták, nyálkahártya fekélyek, A nyelv nyálkahártyájának gyulladása, Ízérzékelési zavarok (főként fémes íz), Fokozott nyáltermelés.
 

 

Tünetek az egész szervezetben:

 

- Bőrelváltozások: kiütések, ekcémák, Bőrviszketés, Fejfájás, egészen a migrénig, Rhinitisz és bronchitis, asztma, légzési zavarok. Szívritmuszavarok, fogyás, gyöngeség, kimerültség, Hajhullás, Emésztési zavarok, hányás, Érzékelési zavarok, Paresztézia (abnormális testérzékelés) a végtagokon, Fokozott fogékonyság a fertőzésekre, Láz, Ízületi fájdalmak, kötőszövet gyulladás, hegesedési zavarok, hátfájás, Golyva, Alvászavarok, idegesség, fokozott izzadás, Depresszió, pszichózis (például szorongási rohamok), zavartság, bizonytalan járás, szédülés, Jó- és rosszindulatú daganatok, főként emlődaganat, Vesepanaszok.
Általában ha valakinek átlagos mennyiségű amalgám tömése és átlagos szervi terheltsége van, akkor a töméscserét követően 3-7 hónap alatt tisztulhat meg az amalgámterhelés másodlagos következményeitől. A test kitartó méregtelenítésével szinte minden betegnél gyors javulás érhető el.

Célzott termékünk, a Bio-detox azért született, hogy segítsen szervezetünknek megszabadulnia metanol és nehézfém szennyezettségétől. 100%-ban természetes hatóanyagai hozzátapadnak a káros molekulákhoz és már ártalmatlan kelát-formátumot képezve eltávolítják azokat szervezetünkből. Második lépésben a Cysteine és Methionine nevű kéntartalmú aminósavak „megtalálják”, oldhatóvá teszik a nehézfémek jó részét, így a vesék vizelet formájában megszabadulhatnak tőlük.

A nátrium-alginát megakadályozza, hogy mérgező fémek átjuthassanak a bélfalon!

Az almapektin nem emészthető, vízben oldódó rost, mely a vékonybélben képes toxinok elnyelésére, így azokat szervezetünk már nem tudja felszívni. Hatékonyan tisztítja ki a beleket, így segítve elő a bélflóra egyensúlyának fennmaradását.

A célzott kúrához a Bio detox mellé ajánlani tudjuk 1100 mg-os C-vitamin készítményünket, a magas B-vitamin dózisú MegaMulti Vitamin készítményünket, valamint a magas klorofilltartalmú zöld herbáriakeverékünket, a MegaGreen MSM-et.

 
Notice: Undefined variable: products in /home/megagreen/public_html/catalog/view/theme/VARNA/template/blog/post.tpl on line 103
Amit az orvosod Soha nem mondana el neked!
Kattints ide az ingyenes pH riportért!
ph_book
+ Ajándék
+ 2000 Ft értékű kupon
gift_book
Sav-bázis ételtáblázat +25 ízletes lúgosító recept!