Bevásárlókosár

0db - 0 Ft
Az Ön kosara üres!

Szállítási információk

A csomagok kiszállítását Magyarország területére vállaljuk, GLS futárszolgálattal.

A szállítási díj címtől és csomagmérettől függetlenül utánvétes vásárlóink számára 1000 Forint (az ár az ÁFA-t tartalmazza).

Ingyenes házhozszállítás:

20.000 Ft feletti (ÁFÁ-s összeg) vásárláskor, illetve átutalásos fizetés esetén a szállítás ingyenes!

Kérjük, hogy rendelésekor munkaidőben (hétköznap 8.00 - 17.00 h között) elérhető kiszállítási címet szíveskedjen megadni. Amennyiben a futár nem találja Önt a megadott címen, még egyszer próbálkozik a másodszori kézbesítéssel, illetve telefonon keresni fogja egyeztetés cíéljából.

A rendeléseket 2-5 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni, az esetlegesen későbbre várható teljesítésről e-mailben értesítjük. 

Amennyiben egyéb kívánsága van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, rendelésekor a megjegyzés rovatban feltüntetheti, és mi igyekszünk teljesíteni. A kiszállításokat a GLS futárszolgálat teljesíti.

A GLS a csomag felvételekor SMS-ben értesítőt küld a kiszállítás információival.

Innentől kezdve a csomag érkezésével kapcsolatos információkban a GLS futárszolgálat tud segíteni, elérhetőségeik megtalálhatóak az alábbi weboldalon: https://gls-group.eu/HU/hu/home

De természetesen a mi ügyfélszolgálatunk is szívesen rendelkezésre áll bármilyen kérdés esetén.

Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg mobiltelefon-számot vagy munkaidőben elérhető közvetlen vezetékes telefonszámot adjon meg.

A gyors kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és lehetőleg minél több telefonos elérhetőségét tüntesse fel. 

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük, hogy a csomagot, kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Amennyiben a termékeken sérülést észlel, illetve a csomag hiányos, úgy kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Ha kérdése merül fel a vásárlással vagy kiszállítással kapcsolatban, az info@megagreen.hu e-mail címen vagy a 0630/9296188-as telefonszámon érdeklődhet ügyfélszolgálatunknál munkanapokon 10 és 18 óra között.

Amit az orvosod Soha nem mondana el neked!
Kattints ide az ingyenes pH riportért!
ph_book
+ Ajándék
+ 2000 Ft értékű kupon
gift_book
Sav-bázis ételtáblázat +25 ízletes lúgosító recept!